Fuengirolasta löytyi mieleiseni jazz ja blues ravintola. Regina on satama-alueella, ja sillähetkellä asiakkaat olivat ruotsalaisia. Kalaruoka parasta mitä olen Fueringolassa saanut ja musiikki oli aivan mahtavaa. Englantilainen muusikko lauloi ja soitti mm. Elviksen biisejä ja vieläpä erittäin hyvin. Ilta oli mahtava, siellä oli hilpeän positiivinen ilmapiiri ja vauhdikkaaseen tanssiin minua haettiin kokoajan. Jopa ryhmä naisia haki minua tanssimaan. Siis erinomaista liikuntaa. Treffitkin olis tiedossa jos menisin.

Myöhästyin viim. bussista.Takseja ei näkynyt, joten kävelin 5 km asunnolleni. Hyvä liikuntasuoritus yöllä.

Malagassa kävin junalla. Halusin mennä vanhaan kaupunkiin ja ihan vahingossa sinne pääsin ilman karttaa. Ensin päättelin että sen täytyy olla lähellä merta ja sataman lähikadulla päättelin rinteellä näkyvistä muureista, että sielläpäin voisi olla vanhankaupungin reuna-alueet. Kävelin palmujen ja monien eksoottisten kasvien reunustamaa puistokatua varmaan reilun kilometrin. Pääsin vanhaan kaupunkiin. Siesta-aikaa oli vielä jäljellä joten vain muutamat kuppilat  ja jokunen kauppa oli auki. Join ensimmäisen oluen koko matkalla. Shoppailin ja löysin itselleni muutamia vaatteita. Malagassa pitää käydä toistekin. Kyselin ihmisiltä reittiä juna-asemalle. Todella harvat nuoretkaan osaavat englantia. Kyllä suomalaisten nuorten kielitaito on huipputasoa. Lopulta Ihana nuori pariskunta halusi viedä minut juna-asemalle asti.

Jos saan vuokrattua jostain toisen asunnon, niin olen täällä vielä pidempään, nimittäin matkani on hunningolle  vielä kesken ;)

Paluumatkala junan mentyä tunneleihin, nousi mieleen Jukan nöyryytykset ja tuli erittäin ahdistava olo, mutta heti kun tunneli loppui ja aurinko paistoi, ajatukset täyttyivät uusista positiivisista suunnitelmista.