Olen saanut paljon kommentteja blogiani seuranneilta, kiitos niistä. Kiitos paljon tuesta, rohkaisusta ja jopa siitä että jotkut teistä toivovat minun hakevan julkaisijaa teksteilleni.
Hyvä jos olette saaneet apua blogistani kun olette olleet samassa elämäntilanteessa kuin minä tai vasta epäilette kumppanissa narsistin piirteitä tai tunnette että kumppani, läheinen henkilö, tai työkaveri sairastaa narsistista luonnehäiriötä.
On todella tärkeää huomata ajoissa narsisti läheisyydessä, koska hänen lähellään alkaa voida huonosti itse sekä läheiset. Vähitellen alkaa kadota ilo ja voimat ja alkaa syyllistää itseään. Narsistin Huumori on useimmin ivaa toisen kustannuksella ja itsestään hän ei pysty tekemään huumoria, eikä hän omaa tilannehuumoria.
Narsisti ei aina ole väkivaltainen. Hänen keinonsa ovat mitätöinnissä ja alistamisessa ja he voivat olla hyvin ovelia, vähitellen ihmistä tuhoavia.
Ulkopuolisten on lähes mahdotonta todeta tai ymmärtää että kyseessä oleva henkilö on narsisti, ja narsistin uhria voidaan epäillä lopulta mieleltään sairaaksi, sillä narsisti on hyvin vakuuttava ja uskottava ottaessaan huolehtivan ja ymmärtävän viitan päällensä.

Suosittelen teitä ottamaan yhteyttä narsistien tuki ry:n tai lukemaan kirjallisuutta aiheesta. Minulle ehdotettiin luettavaksi mm. Liisa Keltinkankaan teosta sosiaalisuus ja sosiaaliset suhteet. Se on todella valaiseva kirja myös narsisteista. Suosittelen.
Jos sinua on alistettu, olet ahdistunut  ja voimasi hupenevat stressin alla, varaa aika rohkeasti lääkärillesi, mielenterveystoimistoon, terapeutille tai psykiatrille. Yksin siitä suosta on vaikea nousta. Erittäin hyvä kirja narsistin julmuuksista irtautumiseen on Joustava mieli, jonka on kirjoittanut Arto Pietikäinen.