Huhtikuun planeetta-asemat antavat sinulle suorastaan loistavan lähtökohdan rakentaa itsellesi uudistuvaa maailmaa sekä ihmissuhteiden että työelämän parissa. Arvomaailmasi on tällähetkellä avoimessa ja oivaltavassa vaiheessa ja siksi tunnet tavallista suurempaa vetovoimaa joitakin asioita ja ihmisiä kohtaan. Tälläisen kuvion aikana kuuluu nauttia elämästä kaikilla mahdollisilla sektoreilla, sillä oma vetovoimasi on täsmälleen yhtä suuri kuin elämänilosi. Osaat tehdä vaikutuksen muihin ihmisiin aurinkoisella olemuksellasi ja sen jälkeen voit ottaa parhaat tarjoukset vastaan kiitollisin mielin.
Horoskoopin laatija on Seppo Tanhua

Tuntuipa tämän horoskoopin lukeminen tosi hyvältä ja osuvalta minulle, vaikka en olekaan niitä horoskooppien seuraajia. Nuo sanat lämmittivät varmaan tuhansia vesimiehiä.

Minä olen tuntenut jo kuukausia valtavaa energisyyttä ja monet ovat sanoneet minulle että miten voin olla aina niin elämäniloinen ja myönteinen ja että  oikein hehkun ja silmäni loistavat.
Ehkäpä tuosta elämänilosta jää jotain pysyvää mieleeni ja sitä voisi tarttua kenties toisiinkin. Mutta hatunnosto tuolle horoskooppien laatijalle. Tuollaista positiivisuutta heiltä odottaisinkin  tähänkin kevättalven tuiskuun ja harmauteen.