Menin alkuillasta karaokebaariin. Siellä oli aika vähän ihmisiä. Istuin yksin pöydässä. Eräs pariskunta kysyi saavatko he istua pöytääni, vaikka siellä oli runsaasti pöytiä tyhjänä. Tottakai, sanoin heille, mukava saada seuraa. Keskustelu meni eu-politiikkaan. He kertoivat minulle olevansa sisaruksia. He olivat tulleet juhlimaan naisen terveyttä, nimittäin hän oli oireillut ja luullut sairastavansa keuhkosyöpää ja kaikki kokeet osoittivat hänen olevat nyt terve. Se on todellakin juhlimisen paikka.

Nainen oli hyvin kiinnostunut minun horoskooppimerkistäni. Ilmeni että me kaikki kolme olemme vesimiehiä. Jätin heidät juhlimaan keskenään ja päätin kuitenkin mennä vielä toiseen musiikkibaariin hetkeksi. Istuin yksin pöytään nautiskelemaan lasillisen viiniä. Eräs naapuripöydässä istuva nainen pyysi minut pöytäänsä istumaan. Seuraamme siirtyi mies viereisestä pöydästä. Nyt keskusteltiin matkailusta ja seikkailuistamme jopa lapsuudessa, sekä rohkeudestamme heittäytyä uuden kokemiseen. 

Nainen kysyi meiltä horoskooppimerkkiämme. Olimme siis kaikki kolme vesimiehiä. Melkoinen yhteensattuma samana iltana. Kotimatkalla mietin vielä että vain muutama päivä aikaisemmin ystävättäreni, joka on myös vesimies, antoi minulle vesimiehen kuukauden horoskoopin, vaikka en horoskoopeista erityisemmin perustakaan.  Espanjasta tultuani olen tavannut pääasiassa vesimiehiä. En tiedä onko tämä mitenkään kummalista, mutta kuitenkin melkoinen yhteensattuma. Tai ainakin sitä, että joku nyt sattui samana iltana kyselemään horoskooppimerkkejä :D Mukava ilta keskusteluineen.