Päätin jo ennen matkallelähtöä, että aina kun ex-mieheni nöyryytyksen muistot tulevat mieleeni, pyrin ajattelemaan jotain  positiivista  mistä tahansa asiasta. Se on onnistunut täällä maailmalla aika hyvin. Tiedän että aikaa se kuitenkin vaatii ennenkuin kokemukseni narsistin alistamana haalistuvat ja menettävät merkitystään.

Luontainen positiivinen sosiaalisuuteni alkaa tulla esiin ja olen saanut paljon uusia ystäviä. Täällä ilmapiiri tuntuu rennolta ja suomalaisiinkin on tarttunut etelä-eurooppalainen mielenlaatu. Ihmiset ovat ystävällisiä, sosiaalisia, aktiivisia ja avuliaita. En vähättele yhtään monia upeita ystäviäni suomessa, sillä he ovat olleet minulle suurena tukena ja ilona elämän varrella.

Uskon että tämä matka tekee minulle elämäntilanteessani todella hyvää. Onneksi minulla on tälläiseen matkailuun mahdollisuus ja rohkeutta lähteä yksin.

Poikani neuvo stressitilanteeseen, tai ahdistukseen. (tutkittua tietoa)

Hengitä keuhkot rauhallisesti täyteen laskien neljään. Pidätä hengitystä laskien kahteen. Tyhjennä keuhkot rauhallisesti laskien neljään. Pidätä hengitystä laskien kahteen. Toista tämä useita kertoja.