Rakkaus muuttui suoritukseksi

Suhteemme alussa, silloin kun et osannut vielä naista, olit innostunut uudesta, naisen, minun oppimisesta.Tunsin että halusit huomioida minua  ja elimme rakkaudessa toisiimme, vaikka laukesit jo ensi työnnöillä. Olit kuitenkin kiinnostunut aistimaan minua, tuottamaan minulle nautinnon, innostuit tempuista, asennoista ja ainakin miehisyydestäsi.

Vuosien mittaan aloit arvostella minua että saan sen vain samalla tavalla, hyväilemällä klitorista. Haasteesi oli saada se yhtäaikaa, naidessa. Onhan sinulla G-piste, sanoit. mutta silloin unohdit minut.
Jäin yksin

Unohdit minut omassa kiihkossasi, oman nautintosi saavuttamisessa. Olit kovakourainen venytit herkkää häpyaluettani ja sain parannella haavojani taas viikon. Ja sama homma seuraavalla kerralla ja lähes aina. Ei siinä liukuvoiteet auttaneet. Minun orgasmini palkinto= kipeät haavat. Tai sanoit herkällä hetkellä kesken rakastelun: Voisit sentään jännittää lihaksiasi, tuntuisi paremmalta. Mikä itsekkyys mieheltä. Syyllistit minut - rakastellessa ? ! Sitten ihmettelit miksi minun on niin vaikea saada orgasmia, miksi sen saaminen kestää niin kauan. Jos ottaa huomioon koko rakastelun keston kaikkine "kokeiluineen" niin aika minun orgasmini saamiseen oli aika lyhyt.
Itsellesi kaikki, minulle rippeet.

Jäin yksin
Tiesit milloin olin lähellä orgasmia, mutta aloit puuhaamaan muuta keskenkaiken, vaihdoit asentoa tai keskeytit silloin, juuri kun olin saamassa orgasmin. Se hetki meni menojaan. Se oli pelkkää kiesantekoa.

Olin todella yksin.

Tiesit, mutta valtapeliäsi käytit vuoteessakin. Suoritus, siksi sinä sen muutit, rakkauden ja romantiikan. Kunnes kaikki erotiikka ja rakkaus oli tuhoutunut.